oliwa truflowa/ płatki sera dojrzewającego/ rukola
listki sałaty/ pikantny paluch z cista francuskiego/ marynowana dynia
cebula/ anchois/gąska marynowana/ jajo
pierożki/ lubczyk/ warzywa julienny
płatki chilli/ tarta mozzarella
pasta curry/ mleczko kokosowe/ ryż
puree ziemniaczane ze szczypiorkiem/ groszek cukrowy z marchewką na maśle
puree z grzybami/ puree z karmelizowanej cebuli/ marchewka
czosnek niedźwiedzi/ chilli/ pieczone wzrywa sezonowe/ sos musztardowo-miodowy
kluski twarogowe/ sos z chrzanu/ marchewka karmelizowana z miodem
gołąbek z czerwonej kapusty/ kopytka majerankowe/ chutney z żurawiny i jabłka
puree ziemniaczane z popcornem z kaszy gryczanej/ fasolka z boczkiem
warzywa grillowane/ sos pieprzowy/ puree z ziemniaka z musztard a francuską
sos jalapeno
płatki sera dojrzewającego/ pieczone pomidorki/ sos zosnkowo - musztardowy
boczniak/ czarny sezam/ zielony groszek/ szczypiorek
creme fraiche/ mus z rokitnika
biała czekolada/ alony cukier
krem mascarone/ owoce
ul.Czerska 11 86-150 Tleń, Polska
+48 52 333 98 04 recepcja@evitahotel.pl
Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco z naszymi promocjami i ofertami specjalnymi.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.